17-годишната Мирослава от Перник е намерена мъртва

2012-01-12 21:17:00
17-годишната Мирослава от Перник е намерена мъртва

17-годишната Мирослава Николова е била отвлечена с цел спечелване на пари и убийство. Тийнейджърката е била отвлечена от близък на семейството приятел - Стойчо Стоев - Чочо и приятеля му Марио. Инцидентът е станал на пътеката, по която минавала Мирослава след тренировката си по таекуондо.

Двамата мъже причакала момичето и го вкарали насила в лека кола. След това я закарали в едно помещение, звъннали на някакъв номер и се качили в планината. Само час по-късно отнели живота й.

Тялото на Мирослава е намерено в 5 часа тази сутрин в землището на пернишкото село Планиница от куче от Планинската контролно-спасителна служба на гр. Дупница.

Трупът е бил чисто гол, но момичето не е било изнасилвано. Претърсването на местността е направено, след като Стойчо Стоев - Чочо направил пълно самопризнания. Той споделил на разследващите, че е бил близък с Борислав Чолев, който е приятел на сестрата на убитата Мирослава - Елеонора.

През 2011 година Борислав получил огромно наследство и Марио и Чочо търсели начин да вземат част от парите му. През май месец те взели решение да похитят негов близък и да започнат да го изнудват за пари. Първоначално те имали намерение да отвлекат брат му Йоан, но той рядко минавал по едни и същи маршрути, това затруднявало похитителите и те се отказали от него.

Тогава решили, че Мирослава е подходяща за отвличане. Според Марио и Чочо, благодарение на сестрата на приятелката на Борислав, те щели да му повлияят и той щял да даде исканата от тях сума. Похитителите нямали никакви средства, които са нужни за едно истинско отвличане. Те са отвлекли Мирослава с ясната представа, че ще я убият.

Те я накарали да напише писмо до родителите си, в които да им каже, че трябва да платят известна сума за нея. След това я накарали да им звънне и да им каже, че е отвлечена. Веднага след като затворила слушалката, похитителите я удушили.

30 дни по-късно Марио и Чочо написали писмо, в което използвали шаблонни букви от първото, и отново поискали огромна сума пари. Разследващите успели да стеснят кръга от заподозрени и в него останали само те двамата.

Чочо минал на детектор на лъжата, където не издържа на напрежението и признава за убийството, като се съгласява да сътрудничи на полицията и тялото на Мирослава да бъде намерено. Той направил пълни самопризнания и при повторен оглед на жилището му полицията го намерила мъртъв - Чочо се самоубил с предварително подготвен пистолет в тоалетната.

Двамата похитители са криминално проявени.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mimi77
преди 12 години

ужас .. товаа са днешните българи .. алчни *** !! нямам думи ...

EliUSA
преди 12 години

***, нямало къде да я държат?! да бяха мислили малко преди да действат. добре се е гръмнал единия психар.

Viki.Vanewa
преди 12 години

да убият момичето заради пари ... какви *** има на този свят ;xx

Alexandra93
преди 12 години

Почивай в Мир!!!Но само това не помага не и днес след като за като кратко време станахме свидетели на няколко посегателства над личността - момичето в Борисовата градина,момичето изнасилено преди няколко дена и сега момичето от Перник.Ние сме хората ,които вече трябва да се опълчим сГ-рещу безхаберието на държавата ни.Стига вече закони за наши и ваши,стига сте ни ограбвали бъдещето!СМЪРТНАТА ПРИСЪДА НЕ БИЛА ХУМАННА,А Е МНОГО ХУМАННО ДА УБИЕШ 17 ГОДИШНО МОМИЧЕ.ЗА КАКВО Г-Н БОРИСОВ СЕМЕЙСТВОТО НА МОМИЧЕТО ДА СЕ ИЗВИНЯВА НА ПОЛИЦИЯТА?ЗАТОВА,ЧЕ НЕ СА СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА ЗАТОВА ,ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ВИЖДАМЕ КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИЦАИ И КАК УМИШЛЕНО СЕ ПРИКРИВАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА НАШИ И ВАШИ!ГОВОРИ СЕ ПОСТОЯННО ,ЧЕ ЗАТВОРИТЕ НЯМА ЛИ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА ЖИВОТ - АМИ ЗА ТАКИВА *** И УБИЙЦИ КАКВИ НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ИСКАМЕ - 5 ЗВЕЗДНИ ХОТЕЛИ?ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ?!ВРЕМЕ Е ДА КАЖЕМ СТИГА!!!!http://vbox7.com/play:24bf8b79

millmii
преди 12 години

Лелее .. като филм на ужасите е :Х

maaarietta
преди 12 години

И какво като се е самоубил този който я е убил?! Така няма да се върне момичето ;/ ;х

monituuu
преди 12 години

Държава , пълна с *** !!!!!

lad
преди 12 години

Нещо не ми се връзва.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия