Лъжем най-много през януари

Изричаме най-голям брой лъжи през януари, отколкото през всеки друг месец  на годината, сочат резултатите от скорошно проучване на Twentieth Century Fox, осъществено по повод излизането на DVD на

2012-01-12 15:11:00
Лъжем  най-много през януари

Изричаме най-голям брой лъжи през януари, отколкото през всеки друг месец  на годината, сочат резултатите от скорошно проучване на Twentieth Century Fox, осъществено по повод излизането на DVD на третия сезон на сериала „Излъжи ме”.

 

Оказва се, че един средностатистически човек изрича около 217 лъжи през януари, което се равнява на 7 послъгвания на ден.

 

Най-често след Коледните и Новогодишни празници служителите решават да излъжат шефа си, че са болни, за да удължат отпуската си с още няколко дни. Четирима на всеки десет от анкетираните признават, че си измислят някакво лъжливо оправдание, за да не излязат навън с приятелите си в студените зимни дни.

 

Похарчените покрай празниците суми и натрупаните заеми също стават повод за лъжи. Една пета от участниците в допитването признават, че са лъгали и за това какви подаръци са получили за Коледа, как са си изкарали на коледното и новогододишното празненство и къде са били. 

 

През януари 50% от хората вече са успели да нарушат и новогодишните си обещания – че ще спрат цигарите, че ще почнат да спортуват, че ще спазват по-здравословен режим на хранене и т.н.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kapitana95
преди 12 години

хмм...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия