10-годишно момче подкара Мазератито на баща си

Десетгодишно момче подкара Мазератито на баща си из улиците на Хонконг.   Детето, което по произход е американче, взело ключовете за скъпоструващия спортен автомобил в отсъствието на родителите

2012-01-12 12:57:00
10-годишно момче подкара Мазератито на баща си

Десетгодишно момче подкара Мазератито на баща си из улиците на Хонконг.

 

Детето, което по произход е американче, взело ключовете за скъпоструващия спортен автомобил в отсъствието на родителите си и се качило във возилото. То без проблеми успяло да го запали и тръгнало на разходка с него.

 

Още при излизането от гаража момчето ударило леко паркирана в близост кола. То обаче въобще не се притеснило от инцидента и продължило с обиколката си. За ужас на съседите му, детето излязло на една от оживените улици на квартала. След около 300 метра обаче то било спряно и задържано от полицията.

 

Малолетният шофьор прекарал около час в ареста, докато родителите му платили глобата, за да бъде освободен. След около месец детето отново ще трябва да се яви пред полицията. Поради крехката си възраст обаче на него едва ли ще му бъдат наложени някакви санкции.

 

Наказанията за управление на автомобил без книжка в Хонконг са изключително сурови. Дръзналите да си позволят подобна волност за заплашени от възможността да прекарат 7 години зад решетките, както и да платят солидна глоба.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия