Всеки пети мъж не си сменя гащите ежедневно

2012-01-11 18:25:00
Всеки пети мъж не си сменя гащите ежедневно

Всеки пети представител на силния пол не си сменя бельото ежедневно. 95% от жените във Великобритания сменят гащите си всяка сутрин, докато процентът при мъжете е 78. Общо 87% от великобританците си слагат всеки ден чисто бельо и чорапи.

Статистиката е красноречива - необвързаните мъже са по-малко склонни да си сменят ежедневно гащите в сравнение с тези, които си имат партньор - 82% срещу 88%.

42% от семействата във Великобритания пускат пералня 2-3 пъти в седмицата, а 38% перат над дрехите и бельото си над четири пъти седмично. Малко над половината от хората носят ризи или блузи само веднъж и след това ги слагат за пране. 16% перат дрехите си, когато те станат видимо мръсни.

53% от домакинствата перат чаршафите си всяка седмица, 74% сменят хавлиите си поне веднъж на седем дни. Жителите на Великобритания мразят да се занимават с прането и затова гледат да им се налага да го правят възможно най-рядко.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gerka-231444
преди 11 години

отвратително

kapitana95
преди 12 години

кво толкова...

BadAss
преди 12 години

всичко е невероятно само не знам защо сте сложили снимка на такъв *** :D

lad
преди 12 години

Да щото живота е ***, ти така или иначе си омазан в ***, за кво ти е да си с чисти ***.Аз си ги сменям и се къпя когато се чувствам, добре и на кеф когато знам, че не трябва да върша 1000 хиляди работи и, че няма да изникне някой *** да ме занимава с нещо и само да се изцапам.

awerw
преди 12 години

в бг всеки втори мъж не си сменя белиото ежедневно

da!ЛАПА
преди 12 години

доста интересно

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия