Ехнатон - извънземен?

2012-01-10 22:35:00
Ехнатон - извънземен?

Бащата на  легендарния Тутанкамон, тайнственият Ехнатон, на външен вид приличал на мутант или извънземно същество.

Специалисти съставили приблизителен портрет на фараона, извършил религиозна революция в Египет,  по останки на костите му.

Ехнатон е имал яйцевидна глава, дълги пръсти, които напомняли куки, огромни стъпала, както и бедра и гърди, силно напомнящи женските.  Учените били поразени най-много от формата на черепа на фараона.

Уфолозите смятат, че Ехнатон е изкуствено ‘коригиран’ от пришълците от Сириус.  Самият фараон често добавял към името си определението  ‘оцелял, за да живее дълго’ и разказвал за тайнствен случай, станал в детството му.

Този спор би могъл да се разреши  с помощта на анализ на ДНК, за което се изисква разрешението на египетксите власти . Известно е, обаче, че те не обичат да разкриват тайните на своето минало...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Concussion
преди 12 години

Рептил е.

Nakadah
преди 12 години

Раличке, ти си единствения извънземен тука.

LeprikonA
преди 12 години

" Ехнатон е имал яйцевидна глава, дълги пръсти, които напомняли куки, огромни стъпала, както и бедра и гърди, силно напомнящи женските. Учените били поразени най-много от формата на черепа на фараона. "това се знае от години вече. дори статуите му не са като на другите фараони, представящи ги в най-добрата и силната им страна, а избравящи как точно е изглеждал самият фараон. И не са извънземни, а ето това е причината за деформацията - http://en.wikipedia.org/wiki/Marfan_syndrome .

bebzgirl
преди 12 години

Да бе,аз пък съм произлязла от жирафите,щото имам дълги крака и врат.Моля ви се,пълни глупости !

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия