Студентка бе изнасилена близо до НБУ

2012-01-10 22:22:00
Студентка бе изнасилена близо до НБУ

23-годишна студентка от НБУ бе изнасилена в близост до учебното заведение. Момичето се забавило след последните си учебни занятия и когато тръгнало да се прибира, навън вече било тъмно. Мъжът я забелязал, причакал я, нападнал я в гръб и я съборил на земята. Той я изнасилвал и се гаврил с нея в продължение на близо два часа.

Все още не е ясно състоянието на момичето, но със сигурност психиката й е разбита. Студентката подала оплакване в полицията и дала точно описание на насилника си. Два дни тя давала показания и на втория ден мъжът бил хванат, отново в близост до НБУ - в бежанския център. Знае се, че той е от арабски произход. Близки на жертвата недоумяват как е възможно лекарите и криминалистите да не са подсетили девойката да си направи тестове за венерически болести. Студентката съвсем забравила за това заради ужаса, който преживяла.

Студентите са притеснени от случилото се и смятат, че в бежанския център може да има криминално проявени лица и хора, които са обявени за издирване в други държави.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kamenski88
преди 12 години

Съжалявам за 1-вия си коментар, мислих че го публикувам под друга статия. Обърках статията!

kamenski88
преди 12 години

И не знам кой ще тръгне да изнасилва пикла на 23, като жените над 30 са много по-сладки, наистина е луд тоя!

kamenski88
преди 12 години

Ами нормално - под 30 жените са ***, които мислят само за пари и са прости и ограничени, със селско мислене. Над 30 са вече улегнали, с опит, по-интелигентни са като цяло, не гледат колко пари имаш, защото са самостоятелни и повечето се издържат сами. С тях може да говориш по всякакви теми и са много по-ведри и разговорливи, а не надути пуйки като тези под 30 и тъпите смотани пуберки.

awerw
преди 12 години

оф тва изнасилвачите най-много мразя, такъв бой ми иде да тегля на някой......

SleepyBoy
преди 12 години

тц тц тц...дано изнасилвача да влезе в затвора, а момичето да се оправи скоро!

Meoww
преди 12 години

*** нещастен :@ горкото момиче...дано се оправи в най-скоро време!

SweetySmallDevil
преди 12 години

да го пратят в затвора за максимална присъда и там него да го изнасилват .... ***!

SassyBird
преди 12 години

Изнасилвачите са психично болни и техния мозък работи по различен, изкривен начин, и вие няма как да знаете той как разсъждава за да определите дали за него има значение момичето дали носи пола или не. Такива хора в повечето случаи не са виждали жена от кой знае колко време и тяхната психика е такава, че те се наслаждават да гледат жертвата им как се гърчи и мъчи и точно това усещане за власт и контрол на ситуацията им доставя удоволствие. Тяхната цел е да изпитат чувство на владеене на положението, и заради това избират жертви, които лесно могат да им го осигурят, тоест по-скромни, тихи и беззащитни момичета. Така, че съм почти 100% сигурна, че жертвата е съвсем нормално облечено и скромно момиче, което със сигурност не си го е търсила, както стана модерно да се казва за жертвите на престъпление.

beretta92sd
преди 12 години

RedArmy Ти от къде знаеш какви момичета са бии изнасилвани да не си бил пряк свидетел.Коя каква е как е била облечена и т.н.Като не искаш да гледаш разголени момичета обличащи се секси бягай в Турция там всичките са забрадени и скрити, там изглежда е точно като за теб освен ако не си някой турчин, дошъл в БГ да дава акъл как трябва да се обличат момичетата ни.

riki2612
преди 12 години

mi la ta

Nakadah
преди 12 години

ok

PinkPan7her
преди 12 години

RedArmy, ти с колко изнасилени си общувал по някакъв начин, за да знаеш, че всички са съблазнявали по улиците? М? Като човек, който е обличал пола 10-тина пъти в живота си, ти казвам, че аз ако искам, ще ходя гола по улицата и никой няма право да ме пипне. Ако искам да спя с някого, ще го направя, няма да го предизвиквам да ме изнасили, сещаш ли се?

N1ksun
преди 12 години

Нито познава момичето , нито знае каква е , но напада и вика че си го заслужава . Добре момко добре обаче следващия път си използвай това на раменете преди да пишеш ! Какво значение има как се е обличала ?Ако иска и без *** може да ходи, и пак никой няма право да я докосва дори . Естествено че едностранно ще се гледа на този въпрос тъй като тя е жертвата , нима човека извършил това заслужава няква подкрепа ?

Killah
преди 12 години

Как може да напишеш, че си го е заслужила???!!!! Някои коментиращи все едно току-що от затвора сте излезнали. "Защо един път пък не изнасилиха някое нормално момиче" Просто момичето не е имало късмет :((( Често по-плахите биват обект на посегателство.

RedArmy
преди 12 години

Тоя *** трябва да му дадат едно 5-6 години поне, но и тая 100% е била някоя ***, на която полата и е била над ***.. Нали ги гледам как ходят, такива си плачат да ги изнасили някой мазен ***. Така че не може да разглеждаме нещата толкова едностранно. Защо един път пък не изнасилиха някое нормално момиче, а винаги са такива, които се правят на голямата работа и съблазняват по улиците. Ако е такава - заслужава си го.

N1ksun
преди 12 години

И пак няма да се вземат мерки за тая *** ...

FuCKkK13
преди 12 години

оле ужас :С

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия