Мъж замръзнал на спирка, докато чакал автобуса

От няколко дни страната ни е в снежна прегръдка, която отпуска с всеки изминал час. За съжаление, студът взе своята жертва. Възрастен мъж чакал междуградски автобус на спирка в с. Мугла, но замръзнал

2012-01-09 22:05:00
Мъж замръзнал на спирка, докато чакал автобуса

От няколко дни страната ни е в снежна прегръдка, която отпуска с всеки изминал час. За съжаление, студът взе своята жертва. Възрастен мъж чакал междуградски автобус на спирка в с. Мугла, но замръзнал и починал.

От два дни районът Чепеларе е в бедствено положение. Вчера късно вечерта електрозахранването бе възстановено, но все още има места, където няма вода. Учениците са пуснати в дървена ваканция, защото зимната обстановка в областта е тежка. Пътищата са труднопроходими и тяхното почистване продължава.

Областният управител на Смолян Стефан Стайков обеща, че ще бъдат наложени санкции на фирмите, които трябва да почистват снега, защото улиците са в ужасно състояние. За момента най-сериозен е проблемът с липсата на ток.

Хотелиерите от Чепеларе са недоволни от случващото се, защото туристите си тръгват, провалят се и доста резервации. Тази зима снегът за пореден път успя да изненада управляващите.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Fiction7577
преди 12 години

Горкият човек... :(

EinGutesKind
преди 12 години

Как няма да вземе жертви, рейсовете са толкова нередовни .... ама като се качиш, кондуктора на секундата идва да ти вземе парите


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия