Кола се приземи на покрива на къща

2012-01-08 12:35:00
Кола се приземи на покрива на къща

Автомобил, управляван с бясна скорост, буквално полетя във въздуха и се приземи на покрива на къща. Необичайната случка се разиграла в град Фресно, американския щат Калифорния.

 

26-годишният Бенджамин Тъкър откраднал кола и с бясна скорост се опитал да избяга от местопрестъплението. Той обаче минал през огромна бабуна на пътя, в резултат на което управляваният от него автомобил полетял във въздуха и кацнал на покрива на намираща се в близост къща.

 

В този момент хората, живеещи на това място, си били у дома. Те разкриват, че цялата къща се разклатила и те си помислили, че има земетресение. Когато излезли навън обаче, те установили, че върху покрива им има автомобил.

 

Крадецът успял бързо да избяга, но малко по-късно бил заловен от полицията в дома на приятелката му. Това не е първото му криминално проявление. За щастие, при инцидента няма прострадали.

 

„Приятели ми се обадиха, за да ми кажат, че на покрива на къщата на един от съседите има кола. Първоначално не повярвах и влязох в интернет да видя има ли някакъв репортаж. Видях го, но отново не повярвах, затова отидох на място, за да се уверя с очите си”, разкри жител на Фресно.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия