Най-високият транссексуален мъж е с ръст 213 см. (+снимки)

2012-01-04 16:27:00
Най-високият транссексуален мъж е с ръст 213 см. (+снимки)

Най-високият транссексуален мъж, опитващ се да се превърне в жена, е с внушителния ръст от 213 см. Той вече се е свързал с представители на Книгата с рекордите на Гинес с надеждата, че там ще му бъде отредена почетно място.

 

25-годишният американец Грег Уокър отраснал като момче, но на определен етап от живота си решил да последва вътрешното си усещане и да се превърне в жена. През тийнейджърските си години Грег бил баскетболист и в резултат на това винаги бил обграден от красиви момичета. Той си имал много гаджета, но се чувствал така, сякаш прави нещо нередно, когато излиза с тях. Грег винаги се възприемал за по-различен от приятелите си, а когато навършил 20 години изпаднал в истинска депресия. Именно тогава той решил, че е време да разкрие пред света как се чувства.

 

Грег, който тежи близо 130 кг., започнал да носи женски дрехи и обувки и да се гримира. Скоро след това той потърсил лекарско съдействие и започнал да приема женския хормон естроген. В резултат на това след известно време Грег се сдобил с гръди и започнал да носи сутиен с чашка B. В момента транссексуалният мъж се подлага на хормонално лечение, което ще го подготви за окончателната оперативна намеса за смяна на пола, насрочена за 2013 година.

 

От няколко години насам Грег настоява да бъде наричан с женско име – Линдзи. Родителите и известна част от приятелите му вече са го приели такъв, какъвто е. По-младият му брат обаче категорично отказва да поддържа какъвто и да било контакт с него.

 

Вижте снимки на Грег Уокър като мъж и като жена: 

 

  

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
J.Wayne
преди 12 години

gorkiq chak go sujelqvam kolko e izperkal.. ;d

ggb
преди 12 години

сякаш гледам двама различни човека

ccdesigns
преди 12 години

Перфектен ръст за мъж, даже е прекалено висок, а тръгнал да става жена.. ***. И да беше само тва проблемът...

NightGuardian
преди 12 години

човека съвсем в изперкал....

Cyandreamer
преди 12 години

Неграмотници, нарича се транссексуална ЖЕНА :) Защото той е жена в мъжко тяло :) Поне се научете кое какво е преди да пишете статии.

ADMIRALKA14
преди 12 години

Можехте да ни го спестите..

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия