Какви жени харесват мъжете по време на секс

2012-01-04 00:27:00
Какви жени харесват мъжете по време на секс

Представителите на силния пол твърдят, че никога не биха забравили първата жена, с която са правили секс, най-добрата и последната. Вижте по какви дами си падат мъжете под завивките:

1. Харесват искрените и естествени дами - може жената да не е гримирана добре, но е важно да споделя неговите чувства и желания. Представителките на нежния пол, които знаят какво искат по време на секс и споделят мислите са определено се харесват на мъжете. Затова една жена трябва да бъде самата себе си и така ще открие своята идеална половинка.

2. Разкрепостена по време на секс - представителите на силния пол обичат, когато правят секс, при който няма никакви задръжки. Мъжете обичат новостите, предизвикателствата и разнообразието. Затова е хубаво жените да се стараят да разнообразяват секса, като включват нови пози, обстановка, места, музика и прочие.

3. Жената, която получава удоволствие от партньора си, от секса и от самата себе си - мъжете безпогрешно разпознават жени, които харесват себе си, своето тяло, нямат излишни комплекси, обичат да правят секс и обичат мъжа до себе си такъв, какъвто е. Такива дами определено знаят как да доставят удоволствие, както на себе си, така и на своя интимен партньор.

4. Сексапилът идва от самата жена - за да бъде една дама сексапилна, не е нужно да бъде облечена секси, да е с хубав парфюм, да е с прическа и да е добре гримирана. Сексапилът й може да идва отвътре - да е облечена с анцуг, на погледът й, излъчването й да пръскат секс.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия