99-годишен мъж се развежда - изневерили му преди 60 години

2011-12-30 18:16:00
99-годишен мъж се развежда - изневерили му преди 60 години

99-годишен мъж от Италия подаде молба за развод, защото разбрал, че неговата съпруга ми изневерила с друг преди 60 години. Италианецът не иска да разкрива самоличността си, затова са известни само първите имена на съпрузите - Антонио и Роза.

Двамата са женени от 77 години, но Антонио решил да защити честта си и подал молба за развод, която ще бъде разгледана през пролетта на 2012 година. Италианецът разбрал съвсем случайно за изневярата, когато почиствал апартамента им в Рим и открил любовни писма от младостта на неговата съпруга.

Двамата минали под венчилото през далечната 1934 година в Неапол, където Антонио служел в местното полицейско управление. 10 години след тяхната сватба Роза се влюбила в друг мъж и двамата си разменяли любовни писма. Тя прекратила взаимоотношенията си с него и останала със своя съпруг. Двамата имат пет деца и много внуци.

Антонио се чувства наранен, въпреки че жена му му изневерила пред 77 години. Затова той иска да се разведе с нея и да защити мъжката си чест.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ducati
преди 12 години

i kvo daje ne sa se ***

ADMIRALKA14
преди 12 години

мъжката му чест е потъпкана доста отдавна. Да си седи на 5тата опорна точка и да не се занимава с глупости. Минало свършено.

awerw
преди 12 години

Така се прави ;д


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия