По-малко килограми = по-малко приятелки

2011-12-28 23:33:00
По-малко килограми = по-малко приятелки

Жените, които са хапнали повече по празниците и имат желание след Нова Година да свалят излишните килограми, трябва да знаят, че когато губят килограми, може да загубят и няколко приятелки.

Когато една представителка на нежния пол отслабне, нейните приятелки започват да й завиждат и така новата фигура на дамата може да се окаже пагубна за някои от приятелствата й.

До този извод се стигнало след направено проучване сред 10 000 жени, които преминали през курс на отслабване. 33% от дамите си признали, че завиждат на приятелките си, които са успели да свалят излишните килограми. 17% от представителките на нежния пол пък искат техните приятелки да бъдат по-пълни, за да изпъкват. 20% от анкетираните споделили, че са по-щастливи, когато са по-слаби от своите приятелки.

Повечето жени твърдят, че се радват за успехите на своите приятелки, но това не е съвсем така. Понякога завистта не може да бъде игнорирана и жените правят всичко възможно техните приятелки да изглеждат по-зле от тях, за да могат да изпъкват и да се харесват на представителите на силния пол.

10% от анкетираните споделили, че се е случвало да излъжат своя приятелка, че е отслабнала, а всъщност това да не е вярно. Тяхната цел е била тази жена да не минава на диета, за да не стане по-привлекателна.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FuCKkK13
преди 12 години

на тия учени напоследък почва да им тропа сивото вещество :?

ShinySmile
преди 12 години

Приятелки ? Сериозно ли ?

bubkaa93
преди 12 години

Какви са тия глупости ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия