Хю Хефнър е побеснял, когато в интернет изтекоха голи снимки на Линдзи Лоън от януарско-февруарския брой на “Плейбой’, който трябваше да излезе в навечерието на Нова година.

‘Червената’ фотосесия е в стил  Мерилин Монро и предварителното й обнародване застрашаваше да срине тиража на мъжкото списание.  И за да се презастрахова, 85-годишният бос на списанието реши да изрази съмнение в интервю, дали именно избора на Линдзи е бил най-добрият за паралел  с Мерилин от първия брой на списанието от далечната 1953 година.

Накрая Хефнър решил  януарското издание да се появи  на пазара по-рано, като последна мярка да избегне очертаващия се провал.

Е, фактът е налице, а списанието със скандалната  25-годишна актриса се харчи направо като топъл хляб. Особено в големите американски градове, броят се разпродал за часове. Прогнозира се дори, че това ще е най-успешният брой на ‘Плейбой’, не само за годината, но и в историята на списанието.

Снимката на корицата на списанието е твърде скромна - голотата на Линдзи е прикрита с червеното зайче на ‘Плейбой’. Фотосите вътре, обаче, са повече от откровени. Хефнър отрече, че е платил на актрисата 1 милион, но е признал, че тя не е искала да се снима чисто гола, а и семейството й е било против.

Сегашният удар с ‘Плейбой’ сигурно ще възвърне популярността на Линдзи, която напоследък имаше сблъсъци със закона  - тя лежа за малко в затвора за шофиране в нетрезво състояние и под влиянието на наркотици.

Автор: Тони