Мъж спечели Lamborghini и го разби след 6 часа

2011-12-24 14:21:00
Мъж спечели Lamborghini и го разби след 6 часа

Американецът Дейвид Доп, който по професия е шофьор на камион, спечели чисто ново зелено Lamborghini Murcielago Roadster от лотарията, но катастрофира с него едва след 6 часа.

 

34-годишният мъж толкова се радвал на придобивката си, че веднага щом я взел той започнал да разкарва роднини и приятели насам-натам, колкото да се повози в новата си лъскава кола.  За нещастие обаче, само шест часа, след като взел возилото си, Дейвид Доп се забил с него в една ограда. Причината за това станала несъобръзената скорост на зеледен път, поради която автомобилът се завъртял и шофьорът загубил управление над него.

 

При инцидента, за щастие, няма пострадали хора. Всички се отървали само с уплаха. Lamborghini-то обаче пострадало малко по-сериозно. Предният му капак бил огънат, а вратата от страната на пътника до шофьора била надраскана. Освен това возилото спукало и гума. То обаче е застраховано, така че Дейвид Доп не се притеснява за щетите.

 

Америкенцът възнамерява да продаде автомобила веднага след като той бъде поправен. С получените пари 34-годишният мъж има намерението най-накрая да плати закъснелите си сметки, както и да купи по-скромна кола на съпругата си.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия