Хит в мрежата: узбекистанци на ескалатор (+видео)

2011-12-21 12:41:00
Хит в мрежата: узбекистанци на ескалатор (+видео)

В истински хит в мрежата се превърна видеоклипче, заснето в голям търговски център в Узбекистан, на което се вижда как няколко човека изпитват сериозни затруднения в използването на ескалатора.

 

„Нямаме никаква представа как хората в Ню Йорк са се преборили с първия екскалатор в света, който беше поставен там преди повече от сто години. Но сега, благодарение на умело поставена скрита камера в търговски център в Узбекистан и магията на онлайн споделянето, вече можем да си го представим”, гласи част от описанието на комичното видео.

 

Много от интернет потребителите, незапознати с действителността в Узбекистан, изразиха изумението си от факта, че жителите на държавата за първи път виждат ескалатор. Не бяха малко и тези, които поясниха, че това вероятно са хора, които живеят в дълбоката провинция, тъй като в големите градове на Узбекистан ескалатори има на най-различни места още от 70-те години на миналия век. Всъщност истината зад клипчето е далеч по-проста – съвсем очевидно е, че има проблеми с парапета на ескалатора, което вероятно води до объркване на хората, водещо до изпадането им в комични ситуации. 

 

Вижте клипчето:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия