Снимката - енергиен двойник на човека

2011-12-16 22:26:00
Снимката - енергиен двойник на човека

Вярвайте, ако искате, но всяка снимка е като разтворена книга - тя може да разкаже всичко за вас, тъй като съдържа информация за личния  ви  живот, за здравето и бъдещето ви.  Именно затова, много религии забраняват на вярващите, както да си правят фотографии, така и да ги подаряват на случайни хора.  

Според специалистите, всяка снимка представлява енергиен двойник на човека, който е изобразен на нея. От това могат да се възползват недоброжелатели, за да направят магия. Ето защо, не подарявайте свои снимки на малко познати хора. Не бързайте и да изхвърляте снимки. Попаднат ли у ваши недоброжелатели, те могат да ви причинят неприятности.

Понякога неволно може да си навредим сами, като късаме или режем снимка, на която сме с някого, с когото вече не сме близки. Скъсаме ли я грубо, разрушаваме енергийно равнище на нашата  взаимовръзка със собственото ни изображение. Това може да ни донесе много страдания и неприятности.

Ако все пак искате да унищожите по някаква причина снимка, най-добре я изгорете. Така ще бъдете сигурни, че никой никога няма да я използва срещу вас.

Специалистите твърдят, че ако дълго време не сте получавали новини от ваш близък или приятел, а се притеснявате за него, просто вземете в ръка някоя негова снимка и я подръжте известно време. Почувствате ли топлина, означава, че човекът е здрав и щастлив. Усетите  ли хлад, обаче, той е нещастен и тъжен. Ръката започва да вибрира, когато човекът има сериозни проблеми със здравето. А ако усетите бодежи, това е сигурен знак, че той спешно се нуждае от вашата помощ, защото не може да се справи с проблемите си.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
umri
преди 12 години

Ако тая глупост беше вярна, то Ким Ир Сен, Сталин, Мао Дзедун нямаше да изкарат толкова дълго, колкото в реалност са живели. Да не говорим за сегашните лидери и известни личности.. Всеки ден някой кълне, а пичовете си живеят в охота.Стига сте пускали такива *** статии, защото има пубертети, които ще повярват на тия глупости и вие ще сте виновни.Много трябва да се внимава с информацията в сайтове като този, защото средната възраст тук е 14. Съобразявайте се...

scrooper
преди 12 години

бабите - яги могат да ни урочасат всячески, със или без снимка.

TheBobqk
преди 12 години

Пълни глупости


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия