Американска тийнейджърка заплаши със смърт Дядо Коледа, ако не й донесе поне две от нещата, които иска за Коледа.

 

13-годишната Мекида Остин изпратила писмо до белобрадия старец, в което настоявала да получи поне две от следните неща – телефон “BlackBerry”, пари, жилетка, слънчеви очила и маратонки “Converse”. Освен това, тя настоявала да получи като подарък и среща с Джъстин Бийбър или Остин Махон.

 

Сред изреждането на дългия списък следвали и заплахите към Дядо Коледа. Мекида настоявала, че, ако не получи поне две от исканите неща, ще намери елените на белобрадия старец, ще ги изпече и ще ги раздаде като храна за бедните на Коледа.

 

„Запомни... донеси ми поне две от тези неща или умираш!”, с това изречение завършвало писмото на тийнейджърката, адресирано към Дядо Коледа и открито случайно в училищната й раница от майка й.

 

Първоначално родителите на Мекида намерили бележката за забавна, но и малко се притеснили, тъй като не можели да преценят доколко откровени са намеренията и заплахите на дъщеря им към белобрадия старец. Едно е сигурно – те вече са готови да купят на щерка си исканите от нея подаръци.

Автор: Илиана