Последните минути на X Factor

2011-12-13 22:23:00
Последните минути на X Factor

В неделя завърши музикалното реалити X Factor по Нова телевизия.  Както вече ни е известно, 18-годишният бургазлия Рафи Бохосян спечели  състезанието с 50,6 процента.  Неговият съотборник Богомил Бонев остана на второ място. Менторът на двамата тийнейджъри, Васко Василев, пък им обеща, че ще ги запознае със Стинг.

Шоуто в неделя вечер започна с общо изпълнение на тримата претенденти за наградата. Александра, Боги и Рафи.  Те изпяха фантастичната  класика на Брайън Адамс All for Love. С прекрасните си отношения и искрената си радост един към  друг, пловдивчанката и двете момчета  показаха, че наистина са участвали състезанието, верни на девиза на тримата мускетари ‘Един за всички, всички за един’. Александра, обаче,  напусна шоуто с 24 процента зрителски вот.  

На финала Боги избра  да пее класиката на Нина Симон Feeling good, а Рафи заложи на баладата на Джеймс Браун It’s a Man’s Man’s Man’s World.

Когато пък се разбра, че Рафи е победителят, неговите фенки едва не го събориха на сцената, докато той поздравяваше публиката с  хита на Queen We are the champions. С победителят излязоха и запяха всички полуфиналисти на шоуто.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия