Как се постига здрава и продължителна връзка?

2011-12-13 01:26:00
Как се постига здрава и продължителна връзка?

Двойките, които имат проявяват щедрост и великодушие помежду си, се радват на дълга и здрава връзка. Поднасянето на закуска в леглото, малките подаръци и неочакваните жестове, са ключ към сексуалното удовлетворение и семейно щастие. За да бъде една връзка пълноценна, двойката трябва да има пълноценен сексуален живот.

Мъжете и жените, които правят редовно секс, има от 10 до 13 пъти по-висок шанс за сполучлив семеен живот. Близо 50% от дамите и около 46% от представителите на силния пол, които проявяват великодушие към половинката си, са истински щастливи.

Щастливият брак е налице, когато между двойката има проява на щедрост, чувство на ангажираност, сексуално удовлетворение и добро отношение. В една връзка е хубаво да няма детайлизиране, за да няма излишни проблеми.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
FuCKkK13
преди 12 години

^ всъщност съм съгласна с долния коментар.. ми ще извинявате ама аз мога да напиша още 5 такива абзаца и да ги завъртя по различен начин,а съдържанието да е еднакво..

TheBeliever
преди 12 години

7 изречение, в 3 абзаца, повтарящи във всеки абзац едно и също - секс, щедрост и великодушие. Без даже да се потърсят синоними на тия три думички. И това пробутвате за статия?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия