Рамбо си тръгна, доволен от условията в Бояна

2011-12-10 19:04:00
Рамбо си тръгна, доволен от условията в Бояна

В четвъртък  сутринта Силвестър Сталоун напусна България.  Въпреки ранния час на тръгването си, той работи  до късно в сряда вечерта. Финалните сцени са били с Джейсън Стейтъм. Транспортера също си тръгна малко след Слай.

Въпреки студа, в четвъртък сутринта, Рамбо се появи без яке, като истински боец. Той дори се беше разделил с катинарчето, с което беше при пристигането си. Бодигардовете на Слай не разрешиха  на журналистите да се приближат до него, но той сам се спря, обърна се, за да се усмихне и да помаха.

Американската лента ‘Непобедимите 2’ е най-скъпият филм, сниман у нас - той е с бюджет 100 милиона долара. Самият Силвестър Сталоун  е бил безкрайно доволен от условията  в българския киноцентър. Той е сигурен, че отново ще се върне тук за нов екшън, въпреки че едва ли ще могат да се съберат втори път легендите  на киното  Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен, Скот Аткинс, Чък Норис, Тери Крюз, Ранди Кутюр и Лиъм Хемсуърт.  Слай успя да докара
в България  дори Новак Джокович, който във филма играе себе си.

Освен  в студията на Бояна, непобедимите се развихриха и из столичните клубове.  Арни пък подари меча на Конан Варварина на премиера Бойко Борисов.

Очаква се, ако парламентът гласува закона за данъчните облекчения в киното, в ‘Ню имидж’ да дойдат още доста от холивудските знаменитости.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия