Ревнив младеж преби друг, флиртувал с приятелката му

2011-12-08 02:20:00
Ревнив младеж преби друг, флиртувал с приятелката му

16-годишен тийнейджър бе пребит от гаджето на своя съученичка. Случката се разиграла пред входа на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия в Пловдив. Мотивът за побоя е момиче. Десетокласникът, който бил пребит, често закачал девойката, а това не се харесвало на момичето.

Тя решила да сподели на гаджето си, което се ядосало и викнало няколко приятели за подкрепа. Младежите се сбили на метри пред охраната, който веднага се обадил в полицията и подал сигнал за случващото се. Униформените дошли за минути и разтървали учениците.

Пострадалият младеж има рани на лицето, но здравословното му състояние е добро и е нямало нужда да постъпи в болница. Нападателите били задържани - това са две момчета на 18-годишна възраст и 19-годишното момче, което е гадже с девойката. И тримата младежи са от село Оризово.

По време на разпита момчетата казали, че момичето ги помолила да сплашат съученика й, защото имали спорове помежду си. Районният съд глоби побойниците с глоба на стойност 150лв. за всеки.

Побоят се разиграл едва ден, след като 15-годишно момче от Хасково бе пребито от свои приятели заради спорове по време на футбол.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
error92
преди 12 години

*** :)

SmilezZz
преди 12 години

Това е. Избиват се. . . Без да има основателна причина , а и да има - не означава , че единственото решение е боя. Даже то не е никакво решение. Ама кой да помисли. . . Жалко , че са на по 18 - 19 години. Просто нямам думи.

umri
преди 12 години

И аз ония ден ядох бой в Паспорта в Студентски, щото съм бил ходил по потник и явно съм ходил върху комплексите на тия нещастници. Най-голямата мода днес е, докато си сам и пиян да те изчакат и да ти скочат 4ма.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия