Започна делото за жестоката катастрофа в Симеоновград на Великден

2011-12-07 18:43:00
Започна делото за жестоката катастрофа в Симеоновград на Великден

23-годишният Данаил Георгиев, който на Великден, след употреба на алкохол, уби с кола шестима тийнейджъри  в Симеоновград, днес влезе в съда. Заедно с него ще бъде съден и братовчед му, Живко Желев, заради това, че е дал ключовете от колата на баща си на пиян човек.

Трагедията  в южния български град стана само 20 минути преди да настъпи най-светлия християнски празник - Великден. Младежите отивали към църквата, когато бясно движещата се кола ги помела. На място загинаха 5 момчета и едно момиче на възраст между 17 и 19 години.

Обвинението срещу двамата братовчеди е за причиняване на смърт по непредпазливост на повече от едно лице, предизвикана след употреба на алкохол.  Ако обвинението бъде доказано в съда, Данаил Георгиев и Живко Желев могат да лежат в затвора от 5 до 15 години.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mynameisdevil
преди 12 години

аз познавах едното момче познавам се и с родителите му и много пъти съм си говорила с тях за делото ! и си знаехме че ще го отложат то беше ясно ... за огромно съжеление ! защото не може хора за някакви *** кражби нека кажем за телефон че имах една случка с едно приятелче да искат да го задържат за 24 часа а този УБИЕЦ още да няма нищо та той дори не са го задържали и да не говорим каква е присъдата а вие знаете ли че ще ви излъжа къде беше в коя държава 1 мъж само защото е извадил пистолет с банка дори пистолета е бил детска играчка в момента го съдят с доживотна присъда ?? ? и то след повече от 20 години ? това държава ли е каже ? жалко че съм българка

Meoww
преди 12 години

Цццц.......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия