Майка простреля двете си деца и се самоуби

2011-12-07 14:00:00
Майка простреля двете си деца и се самоуби

38-годишна майка простреля двете си деца, след което се самоуби.

 

Инцидентът се разиграл в град Ларедо, щата Тексас, в понеделник около 17:00 ч. следобед. Тогава американката, чието име не се съобщава, посетила тексаския департамент по социално осигуряване с искането да започне да получава социални помощи.

 

След като двама служители й отказали, жената извадила оръжие и им наредила да извикат началника си, който малко по-късно бил взет от нея за заложник. В продължение на няколко часа служители на полицията и психолози преговаряли с въоръжената майка, но безуспешно. Заложникът бил освободен около 20:00 ч., но жената продължавала да се барикадира в департамента заедно с двете си деца. Около 23:45 ч. откъм сградата се чули три изстрела.

 

Когато нахълтали в департамента, органите на реда намерили 38-годишната жена и двете й деца – 12-годишно момиче и 10-годишно момче, простреляни и в безсъзнание. Майката починала на път за болницата. Двете й деца в момента се борят за живота си. Тяхното състояние е критично и лекарите все още не желаят да коментират шансовете им за оцеляване.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SmilezZz
преди 12 години

О.о. Кой знае в какво психично състояние е била , че да убие СОБСТВЕНИТЕ си деца , че и да се самоубие. Абе ... ;xx

mrankoniiii
преди 12 години

да бе тва по гледах по новитие . Абе ...ужас сяскви луди на тоя свят

FuCKkK13
преди 12 години

ужас. какви хора има не е истина ;x


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия