Растенията разпознават хората?

2011-12-04 23:28:00
Растенията разпознават хората?

Оказва се, че дърветата, стайните растения и дори тревата, могат да разпознават хората. Те знаят какво е радост, злоба, страх и имат самосъзнание, макар че при тях липсва традиционната нервна система.  Способността на растениятя да чувстват, обаче, може да се фиксира с уреди.

За установяването на този феномен се използва уред, наречен индикатор на геофизическите аномалии. Апаратът улавя минимални електромагнитни колебания. С негова помощ могат да се определят геопатогенни зони, аномалии, ‘да се видят’ някои от обвивките на биополето.

Биополето на растението повтаря неговия контур - корен, стъбло и връх. Когато то изпитва силни емоции - страх, тревога, ненавист или болка, биополето забележимо променя формата си и това се фиксира от датчиците на прибора.

Оказва се, че растенията реагират и на заплаха. Ако някой поврежда листата им,  другите цветя в помещението започват да страдат - това също се вижда от показанията на приборите. По-късно, растенията безпогрешно разпознават агресора и реагират на присъствието му...

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
raduna
преди 12 години

Сега разбирам защо ми умря ментата. Аз и късах от листата за да си правя мохито и тя ме е разпознала като агресор, който я поврежда.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия