От венеца на вратата до звездата на елхата

2011-12-04 23:14:00
От венеца на вратата до звездата на елхата

Коледата чука на вратата!  Ако искате домът  ви да свети празнично и всички вкъщи да са щастливи,   ще трябва  да ги  впрегнете   да вземат участие в украсата. Първо, обаче, трябва да си създадете  собствена концепция и представа как искате да изглежда домът ви - дали ще бъде стилен само в златно и червено, или пък всяка стая ще има свой собствен облик.

На входната врата сложете  коледен венец от естествени клонки и блестящи камбанки. Така всеки, който се прибира или идва на гости,  още от входа ще може да усети магията на очакването.

Обикновено антрето е тъмната част на дома. Нека сега, обаче, още с влизането да се види, че идва празник. Там може да сложите светещи лампички, като не забравяте гирлянди и звънчета.

Всяка врата може да бъде с различна украса, а елхата  да заема почетното място в дома и да блести  в празнична премяна - светеща и украсена.  Под нея поставете коледните подаръци.

На прозорците сложете светещи гирлянди, мигащи лампички и звезди.  На стъклата пък може да направите рисунки или да сложите щори от ангелчета....

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия