Подаръците, които не са подходящи за НЕГО

2011-12-04 23:10:00
Подаръците, които не са подходящи за НЕГО

Коледа наближава и суетенето започва да се усеща все повече и повече. Всеки вече е заделил пари, с които да купи подаръци за любимите си хора. Но винаги най-труден е изборът за най-близките и най-вече са интимния партньор. Въпреки че всеки познава много добре своята половинка, най-трудно е да се купи подарък за нея, защото никой няма да остане безразличен, ако види разочарование в очите на своя/та любим/а. Грешен е подходът да взимате нещо, на което вие бихте се зарадвали, затова вижте кои са нещата, които не трябва да подарявате на любимия си:

1. Ваучер - във всеки един мол, а и в по-големите магазини, човек има възможност да плати ваучер в размер на някаква сума и да го подари на някого, за да си спести излишното мислене какво би харесал и да съжалява, ако купи нещо, което не допада на другия. Понякога се случва човек да получи ваучер на стойност 50лв. за някой магазин, а в магазина най-евтините стоки да почват от 100лв. Не е невъзможно в магазина да се предлагат неща, които не ви харесват и от които нямате нужда, но трябва да си вземете нещо, за да може да използвате подаръка си. Има и хора, които биха харесали такъв подарък, защото са капризни и не обичат някой друг да пазарува вместо тях. Но надали има мъж, който ще се зарадва, че неговата любима не може да му хареса коледен подарък и си е решила проблема по този неангажиращ начин.

2. Подарък, който искате вие - понякога сигурно ви е хрумвало да подарите на любимия си нещо, което може и вие да ползвате - с един удар два заека. Ако живеете под общ покрив, винаги ще намерите нещо, което да му подарите, а в същото време да е общ подарък, свързан с вашия дом. И все пак, ако имате нужда от нещо за апартамента, по-добре си го купете след време, защото имате нужда, а не ползвайте Коледа, за да го вземете. Все пак любимият също чака подарък, който да му хареса, нали?

3. Дрехи и аксесоари, които не са негов стил и размер - глупаво е да му подарите дреха, само защото не знаете какво друго да му вземете. Все пак вашият любим трябва да има някакви интереси, хоби, предпочитания, мечти? Може би иска да посети концерт на някоя група или да си купи нова тенис ракета? Коледните подаръци са повече символични, отколкото задоволяващи човешки потребности. Ако познавате добре половинката си, вземете му някаква дреха, но в противен случай заложете на нещо, което няма размер и би му се харесало.

4. Инструменти - струва ви се практичен подарък, но ако получите комплект чаши или прибори няма да мислите така. Разбира се, има хора, които си падат по ремонтите, но останалите мъже не биха харесали да получат нещо, което ще ги кара да се занимават с това, което не харесват.

5. Козметика и комплект за бръснене - няма човек, който ще се зарадва на подарък, свързан с личната му хигиена. Вие как ще се почувствате, ако ви подарят епилатор? Сигурно ще го приемете като намек, че трябва по-често да се грижите за окосмяването си. И обикновено тези подаръци се купуват, когато нямате идеи за други и това си личи от километри. Все едно на вас да ви подарят крем, който не е подходящ за вашата кожа или парфюм, чийто аромат не ви допада.

6. Секс - да, всеки мъж обича да прави секс, но ако вие водите активен полов живот, по какъв начин мъжът ще разбере, че това всъщност е подарък и с какво този път ще бъде по-различно от предния или от следващия? Е, сигурно ще сте си взела костюм на Снежанка и все пак? Надали точно това е най-подходящият коледен подарък ... По-добре оставете този вариант за вашата годишнина.

7. Ненужни вещи - картина за хола, ваза за цветя, закачалки, фигурки, сервиз, книга, календар, плюшена играчка, килим и т.н. Все неща, които са нужни на човек, но не са подходящи за коледен подарък. Това, че на вас ви допадат, не означава, че и вашият любим ще ги хареса.

В днешно време човек може да измисли оригинален подарък доста лесно. Трябва му само желание, малко време и достъп до интернет. Вече има доста страници, които предлагат идеи за подаръци и насоки откъде да ги купите или направите. Хубаво е човек да положи старание за любимия и да го зарадва, а не просто да отбие номера.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия