PETA показва лицата на известни личности отказали се от месото

2011-12-04 13:52:00
PETA показва лицата на известни личности отказали се от месото

Американската организация PETA ще показва в новата си колекция от плакати и щампи лицата на известни личности, които са махнали месото от своето дневно меню или тепърва са решили да го направят.

Натали Портман е една от известните личности, чието лице ще се вижда все по-често към плакатите на американската организация PETA ( "Хора за етично отношение към животните").

Актрисата споделя, че за нея е чест това, че ще я включат към своята кампания. Елън ДеДженеръс, Леона Луис, Памела Аnдерсън и Пол МакКартни също ще бъдат видени в новата колекция от постове на PETA.

Звезди като  Ууди Харелсън, Стив-О и Ръсел Симънс са решили твърдо да се откажат от месото и да го заменят с друга храна в своето дневно меню. PETA е снимала и техните лица, и ще ги показва в своите кампании за защита на животните.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Verminaard
преди 12 години

Ооо,двеста кила,замрази ми една пържола,бро.

IncendiaSanctus
преди 12 години

... А ние и тази година около Коледа ще си заколим семейния 200-килограмов прасчо... А някой замислял ли се е , че тези животни дори няма да са живи, ако хората не се грижат за тях - се една единствена цел - за да ги убият и изядат.

Verminaard
преди 12 години

Смърт за тези терористи.Седнали да ми говорят как миличките животинки не бивало да бъдат ядени,защото имали чувства.Оооо,направо се разтекох в гащите от ужас.Едно време на село с чичо като колехме прасета - не знам колко чувства имаха,ама поне бяха страхотни на чеверме с ракия и кисело зеле.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия