Откриха във Виена първото секс училище

2011-12-03 22:35:00
Откриха във Виена първото секс училище

Във Виена отвори врати първото  международно секс училище. Идеята на основателката на училището, шведката Илва-Мария Томпсън, е да научи ‘учениците’ си да бъдат по-доби любовници.

В секс-училището могат да се запишат всички, които имат навършени 16 години срещу такса от 1600 евро на семестър. За тази сума училището предлага нагледни уроци по прелъстяване.  Възпитаниците на училището щели да живевт в смесено общежитие, където се очаква да практикуват ‘домашните’ си.  А накрая на курса всички възпитаници щели да получат сертификат.

Според директорката на училището, образованието там не е толкова теоретично, колкото практическо.  Ще се преподават сексуални пози, техники за прелъстяване и елементи от анатомията.

Основателката на колежа е работила дълго време върху тази идея, която се посреща с одобрение и  голям интерес. Създателите са сигурни, че училището ще има успех.

Има, обаче,  и доста австрийци, които смятат, че любовните техники трябва да се практикуват при затворени врати и протестират срещу училището.

Властите в Австрия дори вече  са забранили реклама на колежа,  която показва как мъж и жена правят секс.

Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
polssa
преди 12 години

wtf dude....

koshtramba
преди 12 години

Егати оргийте.

DarthLord
преди 12 години

Хах е*ати снимката :DD

krasiveli
преди 12 години

wtf...

li0n
преди 12 години

ОМГ?!

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия