Станаха ясни групите на европейското първенство по футбол

2011-12-03 22:31:00
Станаха ясни групите на европейското първенство по футбол

Вчера бе изтеглен жребият за европейското първенство в Украйна и Полша през 2012 година. Групите са доста интересни и определено ще си заслужава да се гледа. Група В е най-тежката сред тях, в нея са отборите Португалия, Дания, Холандия и Германия.

Първите два мача от тази група са между Дания и Холандия и Португалия и Германия. Със сигурност немските футболисти не са доволни от жребия, провел се в украинската столица Киев.

В група А се паднаха доста равностойни отбори - Чехия, Полша, Русия и Гърция. И четирите тима имат сериозни възможности да продължат напред в надпреварата, така че и тези мачове ще си струват да бъдат гледани. Европейското първенство ще бъде открит с мач между домакина Полша и отборът на Гърция.

В група С са отборите на Италия, Испания, Хърватия и Ирландия.
В последната група D са отборите на Украйна, Англия, Франция и Швеция. Първите мачове в тази група ще са между домакина Украйна и Швеция и Франция и Англия.

Европейското първенство по футбол ще започне на 08.06.2012 година, а финалът ще бъде на 01.07.2012 година, когато ще стане ясен шампионът.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия