Финландско зайче се мисли за кокошка

2011-12-03 19:50:00
Финландско зайче се мисли за кокошка

Финландско зайче изненада стопаните си, след като дотолкова се „сприятели” с кокошките, че дори започна да се възприема като едно от тях.

 

8-месечният Ото се опитва да мъти яйца, подражавайки на пернатите си дружки, яде от тяхната храна, прави опити да си играе с тях и дори спи на топло в курника.

 

Финландското семейство Кусинен получило като подарък обърканото зайче при закупуването на девет кокошки и един петел от местна ферма за животни. Никой обаче не подозирал какви странни навици ще придобие пухкавото животинче при съжителството си с домашнтие птици.

 

„Когато един ден отидох до курника, забелязах, че Ото седеше върху едно от яйцата. По-късно погледнах през прозореца и го видях да се опитва да се задържи на гредата, на която се бяха наредили всички кокошки. Ото не обича да яде моркови, както повечето домашни зайци, ами предпочита храната за птици. Той често си играе с кокошките, като подскача наоколо, и те също го възприемат като един от тях”, коментираха собствениците на мислещото се за кокошка зайче.

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kukli4kata001
преди 12 години

офф че простотии...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия