Пет години по-късно куче се върна при стопаните си с автобус

Куче, което изчезнало преди пет години, се върнало при своите стопани с автобус. Семейство Оутс от Солихъл, Англия, не вярвали, че някога отново ще зърнат домашния си любимец - стафордширският бултериер Ти Боун. Пет години по-късно тяхното куче би

2011-11-30 13:07:46
Пет години по-късно куче се върна при стопаните си с автобус
Куче, което изчезнало преди пет години, се върнало при своите стопани с автобус. Семейство Оутс от Солихъл, Англия, не вярвали, че някога отново ще зърнат домашния си любимец - стафордширският бултериер Ти Боун.

Пет години по-късно тяхното куче било намерено в автобус, който се движел от Бирмингам към Солихъл. Според семейството Ти Боун бил откраднат, за да бъде използван в кучешки боеве. Хората, които го откраднали, го изоставили, когато на лапата на животинчето се появила киста. Кучето успяло да се качи незабелязано на автобус, който отивал към града на стопаните му.

Когато вечерта шофьорът намерил кучето, той го завел при местния ветеринар, който проверил микрочипа му и го завел при семейство Оутс. Трите деца са много щастливи, че са отново заедно с домашния си любимец. Въпреки че били доста малки, когато той изчезнал, те пазели мили спомени с него и в момента са много радостни, че той пак е при тях.

Похитителите на Ти Боун не се грижели особено за него и освен киста 12-годишното куче има и проблеми със слуха. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия