Ужас - невръстните девойки са новите жени !

В момента в модата са модерни непълнолетните модели. Най-много се търсят млади момичета от 10 до 18-годишна възраст. Вече те са навсякъде - в рекламите на "Prada", в различни модни лейбъли и списания, по модните подиуми и т.н. Наскоро се

2011-11-29 00:50:29
Ужас - невръстните девойки са новите жени !
В момента в модата са модерни непълнолетните модели. Най-много се търсят млади момичета от 10 до 18-годишна възраст. Вече те са навсякъде - в рекламите на "Prada", в различни модни лейбъли и списания, по модните подиуми и т.н.

Наскоро се говореше, че жените са новите мъже, но се оказва, че и децата са новите жени - на снимките те са силно гримирани, с прическа, облечени със секси дрехи, погледът им е премрежен и подканващ към мръсни мисли.

Модата уж има за цел да създава стереотипи, а постоянно се променя. На нея й е позволено всичко, защото се позовава на артистичното усещане на дизайнерите. Тя е доста властна и влияе на младите момичета и момчета (особено на девойките). Според модата една жена е красива, когато прилича на анорексичка, и голяма част от тийнейджърките се подлагат на диети, застрашаващи тяхното здраве. После пък ти се набива в главата, че на мода са овалните форми и ти правиш всичко възможно, за да качиш някой друг килограм.

Истината е, че за да бъде човек красива, трябва да се чувства добре в тялото си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия