Прегърни го, ако искаш да имаш деца :)

В страната ни се намира камък, който помага на бездетните жени да заченат и да родят своето дете. Може да го намерите в местността Побитите камъни. Там се намират доста каменни фалоси, но само един е този, който помага за зачеване - камъкът на плодор

2011-11-28 01:03:06
Прегърни го, ако искаш да имаш деца :)
В страната ни се намира камък, който помага на бездетните жени да заченат и да родят своето дете. Може да го намерите в местността Побитите камъни. Там се намират доста каменни фалоси, но само един е този, който помага за зачеване - камъкът на плодородието.

Този камък е най-високото скално образувание от тези, които са подредени в кръг. Все още не е ясно дали българките са доволни от чудотворните му свойства, но доста рускини са благодарни за съществуването му и споделят, че им е помогнал.

Ирина е родом от Санкт Петербург и дълги години не е могла да забременее. Преди 6 години идва на екскурзия в България и заедно със съпруга си прегърнали Камъка на плодородието. Минало известно време и Ирина забременяла, няколко години по-късно води дъщеричката си в страната ни и оставя картичка в знак на благодарност в музея.

Според легендата е достатъчно едно прегръщане и проблемът със забременяването се решава. В местността Побитите камъни има и други интересни скални образувания - един има форма на сърце, а през друг преминават слънчеви лъчи, които се отразяват на пясъка пак под формата на сърце. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия