На 2 и 3 юни 2012 г. - нов рок фестивал в София

През лятото на следващата година  се задава  нов  рок фестивал. В рамките на два дни, на 2 и 3 юни, у нас ще си дадат среща  легенди на тежката музика. Събитието е наречено ‘Loud festival’, а мястото  на провеж

2011-11-26 14:37:04
На 2 и 3 юни 2012 г. - нов рок фестивал в София
През лятото на следващата година  се задава  нов  рок фестивал. В рамките на два дни, на 2 и 3 юни, у нас ще си дадат среща  легенди на тежката музика. Събитието е наречено ‘Loud festival’, а мястото  на провеждане е наистина нетрадиционно.

Музикантите ще забият  на Терминал 2 на софийското летище.  Вярно, малко е далечно, но пък вече е ясна първата група, която е потвърдила участие - W.A.S.P., заедно с ексцентричния си вокалист Блейки Лоулес.

Групата идва за шести път у нас.  Лоулес обича да казва, че нашата публика е мерило за качеството на продукцията  на групата, затова те  не пропускат да включат  България в промо-турнетата на всеки нов албум.  В западаните медии тарторът на  бандата дори се хвали, че най-паметният  им концерт е в зала ‘Христо  Ботев’ през 2004 година, когато те за първи път идват у нас.

W.A.S.P., обаче не са нито единствената, а вероятно не и най-известната група, която ще кацне на Терминал 2.  Организаторите,  ‘Лауд консертс’,  засега пазят другите участници в тайна, но  твърдят, че скоро ще  ни предоставят още интересни подробности.     
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия