Дженифър Хъдсън: "Годеникът ми ме спаси"

Хората често казват, че нещата, които се случват обикновено се случват с причина и това определено е вярно за Дженифър Хъдсън. Звездата реши да отвори темата и да сподели някои неща около трагичното убийство на майка й, брат й и 7-годишния й племе

2011-11-25 14:35:35
Дженифър Хъдсън:
Хората често казват, че нещата, които се случват обикновено се случват с причина и това определено е вярно за Дженифър Хъдсън.

Звездата реши да отвори темата и да сподели някои неща около трагичното убийство на майка й, брат й и 7-годишния й племенник преди няколко години.

Тя казва, че годеникът й, Дейвид Отунга, я е убедил да бъдат заедно във Флорида през онзи нещастен ден, тъй като той имал участие в WWE.

"Това е едно от нещата, което спаси живота ми. Иначе щях да съм вкъщи при всички. Майка ми ме накара да замина с Дейвид и аз тръгнах." - споделя Дженифър.

"Тръгнах и поради тази причина сега съм тук пред вас, жива. Никога не съм казвала това досега и дори не мога да повярвам, че го изричам, но е факт, това ме спаси." - допълва звездата.

На 24.11.2008 година майката, братът и племенникът на Дженифър Хъдсън бяха застреляни в дома им в Чикаго. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия