LOVE.NET вече и в нета

Мирамар филм предоставя възможността LOVE.NET да бъде гледан онлайн в сайта netcinema.bg. Само срещу сумата от 2.40 лв. с ддс всеки може да вземе под наем филма за 12 часа. Предлагат се всички основни възможности за разплащане – чрез sms, креди

2011-11-25 10:17:13
LOVE.NET вече и в нета
Мирамар филм предоставя възможността LOVE.NET да бъде гледан онлайн в сайта netcinema.bg. Само срещу сумата от 2.40 лв. с ддс всеки може да вземе под наем филма за 12 часа. Предлагат се всички основни възможности за разплащане – чрез sms, кредитни и дебитни карти.

Сайтът предлага и допълнителен бонус: D2 на 3D. В платформата netcinema.bg може да бъде видян и в 3D формат новият клип на песента на D2 “Cherry Tree” от филма LOVE.NET вече с български текст и българско заглавие “В съня”.

С онлайн разпространението на LOVE.NET продуцентите предлагат още една възможност: да спрем да бъдем пирати. Специални усилия са положени за сигурността на netcinema.bg. Освен това видеото, подадено към всеки отделен потребител, е маркирано с уникален номер и може да бъде проследено.
Въпреки всичко, не е изключено филмът да бъде качен в торентите и тогава ще разчитаме на съзнателния избор, който трябва да направим като зрители. С личното ни съдействие ощетяването на българското кино може да бъде спряно.

Инициативата е подкрепена от Министерство на външните работи, Министерство на културата и Националния филмов център. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия