Гладен студент нахълта с взлом в McDonald’s и… се нахрани (+видео)

Гладен американски студент нахълта с взлом в един от ресторантите на McDonald’s в щата Айова и единственото, което направи, бе да се нахрани. Около два часа през нощта 21-годишният младеж на име Уитли Теслау разбил прозореца на заведение

2011-11-24 13:23:19
Гладен студент нахълта с взлом в McDonald’s и… се нахрани (+видео)
Гладен американски студент нахълта с взлом в един от ресторантите на McDonald’s в щата Айова и единственото, което направи, бе да се нахрани.

Около два часа през нощта 21-годишният младеж на име Уитли Теслау разбил прозореца на заведението за бързо хранене, влязъл вътре, изпекъл си стек, направил си пържени картофки, изпил едно безалкохолно и напуснал ресторанта без да вземе и долар от касата.

Действията му обаче били записани от охранителните камери, а видеото било разпространено и излъчено от местните телевизионни канали. Когато се видял по телевизията, Теслау решил да се предаде в полицията и да спести на органите на реда издирването си. Впоследствие той признал, че всъщност бил пиян, когато влязъл с взлом в ресторанта на McDonald’s.

Въпреки пълните си самопризнания и доброволното си предаване в полицията, сега студентът е изправен пред опасността да прекара до пет години зад решетките, както и да плати глоба в размер на минимум 750 долара.

Вижте част от кадрите, записани от охранителните камери:


Автор: Илиана

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия