А вие страдате ли от SMS-сомнамбулизъм?

В последно време се води живот на бързи обороти и всеки е в постоянен стрес. Тези фактори могат да доведат до развитие на SMS-сомнамбулизъм и хората да започнат да изпращат кратки текстови съобщения, докато спят. Напоследък са зачестили случаите на и

2011-11-24 01:32:27
А вие страдате ли от SMS-сомнамбулизъм?
В последно време се води живот на бързи обороти и всеки е в постоянен стрес. Тези фактори могат да доведат до развитие на SMS-сомнамбулизъм и хората да започнат да изпращат кратки текстови съобщения, докато спят. Напоследък са зачестили случаите на използване на GSM, докато човек все още е сънен.

Болните изпращали доста на брой SMS-и на почти всички, на които имали номерата, а после не помнели нищо. Ако забележите някой от обкръжението ви да прави така, кажете му за тази болест и го помолете да остави мобилния си телефон извън стаята, докато спи.

Преди почти 4 години бил регистриран първият подобен случай. Най-често се разболяват хора, които работят в офиси и се чувстват някак длъжни да бъдат на разположение 24 часа в денонощието и да вършат своята работа.

  Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия