Искате да летите в Космоса? Участвайте в конкурса на Space Needle!

Искате да полетите в Космоса?  Цената на пътуването, обаче,  е непосилна за вашия джоб, защото е в размер на 200 000 долара. Но има и друг вариант. Вие ще можете да полетите безплатно  в Космоса, ако спечелите конкурса на американс

2011-11-23 14:05:37
Искате да  летите в Космоса? Участвайте в конкурса на Space Needle!
Искате да полетите в Космоса?  Цената на пътуването, обаче,  е непосилна за вашия джоб, защото е в размер на 200 000 долара. Но има и друг вариант. Вие ще можете да полетите безплатно  в Космоса, ако спечелите конкурса на американската компания Space Needle.  Конкурсът се нарича Space Race и е в чест на 50-годишнината от създаването на компанията.

Тези, които искат да летят в  Космоса, трябва да влязат в сайта на Space Needle и да се регистрират за участие. Организаторите очакват милиони да се включат в инициативата им.

След това компютър, на случаен принцип, ще избере 1000 души , които ще трябва да заснемат 1-минутно видео, в което да разкажат защо мечтаят да летят в Космоса.  Победителят ще бъде определен от специално жури, както и от посетителите на сайта и, ако той премине физическите тестове, ще получи възможност за безплатен полет.

Освен, че ще види Земята отдалеч, щастливецът  ще прекара и 6 минути в състояние на безтегловност.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени  на 29 декември, а полетът е планиран за пролетта на 2012 година. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия