Ръце за 5 милиона паунда...

27-годишната британка Джема Хауърт застрахова ръцете си за колосалната сума от 5 милиона паунда. Младата жена, която не е особено известна, всъщност се е снимала в над 250 телевизионни реклами, а билбордове със снимки на нейните ръце са изпъстр

2011-11-22 23:52:26
Ръце за 5 милиона паунда...
27-годишната британка Джема Хауърт застрахова ръцете си за колосалната сума от 5 милиона паунда.

Младата жена, която не е особено известна, всъщност се е снимала в над 250 телевизионни реклами, а билбордове със снимки на нейните ръце са изпъстряли целия свят. От дълги години насам Джема работи като модел, който обаче предоставя за снимки само и единствено ръцете си.

Крайниците на 27-годишната британка са замествали тези на звезди като Кейт Мос и Лили Коул в редица реклами. Причината за това се крие в перфектната им визия – те са с идеален тен, безупречна кожа, с поддържани нокти, дълги и красиви пръсти.

Джема разкрива, че поддържането на ръцете й винаги толкова прекрасни изисква определени жертви. Тя никога не мие чиниите вкъщи и винаги се припича на слънце само с ръкавици, тъй като ултравиолетовите лъчи предизвикват леки бръчки по ръцете й. Британката внимава дори когато отваря хладилника, тъй като може да си счупи някой нокът. Ровенето в чантата пък й е почти забранено, а най-големият й страх е това да се пореже на лист хартия.

В случай обаче, че нещо неприятно се случи на ръцете й, Джема е застраховала крайниците си за 5 милиона паунда в “Lloyds”, за да бъде сигурна, че ако за няколко дни или седмици не може да изпълнява професионалните си ангажименти, тя ще получи солидно обезщетение. В момента за около два часа работа 27-годишната моделка получава средно около 200 паунда. Надницата й на ден е в порядъка на 800 паунда, а в най-добрите случаи тя успява да си заработи дори 2500 паунда.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия