България - енергиен център на планетата?

Много хора по света въобще не знаят къде се намира България. Говори се, обаче,  че тя е един от трите основни енергийни центъра на планетата. Единият е Тибет,  вторият е района на Чили и Перу, а третият, все още неоткрит  и нео

2011-11-22 19:10:17
България - енергиен център на планетата?
Много хора по света въобще не знаят къде се намира България. Говори се, обаче,  че тя е един от трите основни енергийни центъра на планетата.

Единият е Тибет,  вторият е района на Чили и Перу, а третият, все още неоткрит  и неоповестен за широката общественост , е България.  Някои ясновидци и езотерици са на мнение, че потенциалите, заложени тук са неизчерпаеми. Тук била директната връзка  със земното ядро, което  било от изключително значение. То е концентрирана енергийно-плазмена структура, която съдържа в себе си всички валидни за Вселената енергийни стойности.

Мистиците са на мнение,  че дълбоко под Черно море има изградени градове   на седем нива от различни цивилизации през различните етапи от развитието на планетата. Под град Варна пък имало  изградени лаборатории на цивилизации, представителки на всички галактики във Вселената.  В тези лаборатории се правели проучвания и измервания на земното ядро. Имало център, в който е изграден мощен реактор, свързан директно с ядрото.

Според езотерици в България има множество изключително силни енергийни центрове като, например,  Перперикон, Татул, Белинташ, Бегликташ, Рилските езера, Рупите и много други.
На Рупите,  дълбоко  под земята, пък се намирала все още действаща кристална енергийна сфера, която излъчвала високочестотни вълни. На това се дължала лековитата  минерална вода на изворите там.

В района на Рилските езера пък имало голям пирамидален комплекс, който и до днес има излъчване, което,  ако се използва правилно, подпомага духовната дейност и развитие на посветените...Смята се, че именно по тази причина Учителя Петър Дънов е избрал това място за провеждане на духовните си практики.

Изключително важно място за България бил районът около Белоградчишките скали.  Те били Малките Шамбали. На голяма площ под земята  били изградени ниши за пребиваване на сомати*. Там имало генна банка и писмен архив, описващ генетиката и взаимовръзките, функциите и свойствата на клетки, органи, вериги, системи и ДНК-спирали в организмите.

Ясновидците и езотериците   смятат, че българският език е носител на високи и чисти енергийни вибрации.  Първите заселници по тези места - араните или траките, са говорели и пишели на отдавна изчезнал език с космически произход.  На този език се говори на различни места във Вселената, но с различни фонетични и диалектни особености. А след време, когато започнат да се разкриват древните подземия и книгите и ръкописите в тях, написани на тракийски, езикът щял бъде открит и разчетен отново....

Фантастика, нали?   Май трябва  да имаш съвсем развинтена фантазия, за да твърдиш подобни неща?  Но знае ли човек какво може да се случи в бъдеще?...

---------------------

*Сомати е висша форма на медитация. Не всеки може чрез медитация да влезе в това състояние и не всеки, който се е научил да влиза в сомати,  може да стигне до най-върховната му степен, когато тялото се съхранява за дълги години. В основата стои взаимовръзката между биополето и водата в организма. Човек трябва да се научи толкова ефективно да медитира, че биополето да започне да въздейства на течността в организма, а чрез нея на обменните процеси. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия