Няколко любопитни факта, свързани със секса и целувките

Хората се целуват, правят секс, но не всеки знае нещата, изброени по-долу, а те определено са интересни и любопитни. Знаете ли колко души по света правят секс всеки ден? Може и да се изнанадате, но отговорът е около 100 милиона дневно, като се взе

2011-11-21 23:56:38
Няколко любопитни факта, свързани със секса и целувките
Хората се целуват, правят секс, но не всеки знае нещата, изброени по-долу, а те определено са интересни и любопитни.

Знаете ли колко души по света правят секс всеки ден? Може и да се изнанадате, но отговорът е около 100 милиона дневно, като се вземе под внимание, че населението на света е над 7 милиарда души.

Може ли човек да отслабне, като прави секс? Сексът гори калории, но те не са достатъчни, за да може човек да свали излишните килограми. Ако обаче се стараете под завивките и сте наистина активни, може и да успеете да свалите малко.

Полезни ли са целувките? Според медиците количеството слюнка, което отделяме по време на целуване, подобрява чистотата на устната хигиена.

Кои народи правят най-много секс? На първо и второ място в класацията са съответно американците и гърците, а на последно място са японците, които правят секс рядко - максимум 36 пъти годишно.

Може ли човек да отслабне, ако се целува много? Да, и при целувките се горят калории, двуминутно целуване изгаря 26 калории, колкото се съдържат в един обикновен шоколадов бонбон.

Колко презерватива се използват годишно? За една година хората от целия свят използват около 9 милиарда презервативи, като най-големият производител е Тайланд.

Полезен ли е сексът? Да, той наистина е полезен за човешкото здраве и това е допълнителна мотивация за хората да го правят по-често. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия