73-годишна баба се оплака – обарвал я полтъргайст

73-годишна баба, живееща в британския град Хърн Бей, графство Кент, се оплака, че полтъргайст посещава дома й нощем и я обарва, докато е в леглото. Възрастната жена твърди, че от около четири месеца насам почти всяка вечер й се налага да търпи

2011-11-21 21:30:06
73-годишна баба се оплака – обарвал я полтъргайст
73-годишна баба, живееща в британския град Хърн Бей, графство Кент, се оплака, че полтъргайст посещава дома й нощем и я обарва, докато е в леглото.

Възрастната жена твърди, че от около четири месеца насам почти всяка вечер й се налага да търпи своеволията на нахалния призрак, който я опипва преди тя да заспи.

Дорис Бирч, както е името на злощастната баба, дори потърсила съдействие за проблема си от местните власти, които пък веднага изпратили ловци на духове в дома й. Специалистите обещали, че ще успеят да изпратят полтъргайста обратно в отвъдното, така че той да не може повече да я притеснява.

„Той е като октопод. Обикновено си лежа в леглото, когато усещам ужасяващите му ръце по тялото си. Аз ритам много силно и успявам да го прогоня, но той постоянно се връща”, заяви 73-годишната баба пред местни издания.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия