Стинг ще зарадва европейските си фенове с турне през 2012 година

Турнето "Symphonicity" на Стинг имаше невероятен успех и затова той реше да покори и Европа. Новото му турне "Back To Bass" ще започне в началото на 2012 година и феновете му ще имат възможността да чуят класическите хитове на пев

2011-11-21 15:33:19
Стинг ще зарадва европейските си фенове с турне през 2012 година
Турнето "Symphonicity" на Стинг имаше невероятен успех и затова той реше да покори и Европа. Новото му турне "Back To Bass" ще започне в началото на 2012 година и феновете му ще имат възможността да чуят класическите хитове на певеца.

В турнето са включени Брюксел, Амстердам, Виена, Прага, Варшава и Копенхаген. Също така и страните Франция, Англия и Германия, но все още не е ясно кои градове ще бъдат посетени. За съжаление, този път България не е в списъка, но истинските фенове на Стинг може да отидат на концерта му в Прага и Чехия, които за момента са най-подходящите дестинации.

Турнето ще съвпадне с албума му „Sting: 25 Years”, който наскоро излезе на музикалния пазар. В него има добре подбрана селекция на най-големите хитове от успешната кариера на Стинг.

В европейското турне, освен класически парчета, ще бъдат включени и песни от дебютния му албум. Заедно с него ще вземат участие и Vinnie Colaiuta (барабани),Dominic и Rufus Miller (китари), вокалистката Jo Lawry и Peter Tickell (електрическа цигулка). Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия