Мъж изпил 10 литра вода в рамките на 8 часа и ... починал

Мъж от Великобритания напускал този свят, след като изпил 10 литра вода в рамките на 8 часа. Андрю Торнтън страдал от хронично възпаление на венците и само студената вода успявала да успокои болката, която изпитвал. Майката на починалия споделила,

2011-11-20 00:43:24
Мъж изпил 10 литра вода в рамките на 8 часа и ... починал
Мъж от Великобритания напускал този свят, след като изпил 10 литра вода в рамките на 8 часа. Андрю Торнтън страдал от хронично възпаление на венците и само студената вода успявала да успокои болката, която изпитвал.

Майката на починалия споделила, че синът й бил алергичен към доста неща и не вземал никакви обезболяващи средства, защото се страхувал да не получи алергичен шок. Един ден имал ужасни болки и пиел студена вода през няколко минути, така за осем часа успял да погълни близо 10 литра. Малко след това му прилошало и бил закаран в местната болница в изключително тежко състояние. Първоначално лекарите решили, че мъжът е пиян, но после с изненада установили, че няма алкохол в кръвта му.

Малко след това станало ясно, че мъжът прекалил с приема на вода и получил разстройство на водно-солевата обмяна. Веднага му бил поставен солен разтвор в кръвта, но, за съжаление, сърцето на Андрю спряло да бие.

Отравянето с вода се случва доста рядко, има няколко такива случая при бегачи на дълги разстояния, които приемали огромни количества вода. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
kissyou
преди 11 години

oxxx.......


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия