Няколко ефективни маски против черни точки

Няма човек, който да не знае колко досадни са черните точки. Но трябва да знаете, че има няколко доста ефикасни природни начина да ги премахнете. Вземете малко количество мед и го загрейте леко, като след това го нанесете върху проблемните зони на ва

2011-11-20 00:04:10
Няколко ефективни маски против черни точки
Няма човек, който да не знае колко досадни са черните точки. Но трябва да знаете, че има няколко доста ефикасни природни начина да ги премахнете. Вземете малко количество мед и го загрейте леко, като след това го нанесете върху проблемните зони на вашето лице. След 15 минутки го премахнете с хладка вода.

Ефикасна маска с картофи - маската се приготвя лесно, нужни са ви няколко сурови картофа, които трябва да бъдат настъргани. Нанесете ги върху местата, където имате черни точки, и изчакайте 10 минути. През това време маската ще изтегли мръсотията от порите ви.

Разтвор от вода и сода за хляб - вземете три супени лъжици сода и прибавете към нея три супени лъжици вода. Разбъркайте хубаво и нанесете върху кожата на лицето с масажни движения. Изплакнете след няколко минути с хладка вода.

Почистване на лицето с лимонов сок - вземете един лимон и го разрежете на две, едната му половина я натъркайте хубаво в проблемните зони. За да бъде максимално ефективна, тази процедура трябва да се повтаря поне два пъти дневно. Лимоновият сок помага за стягане на порите и така ще имате значително по-малко черни точки. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия