Мъжете мислят за секс по 18 пъти на ден, жените – по 10

Един средностатистически мъж мисли за секс по 18 пъти на ден, а една жена – само по 10, сочат резултатите от проучване на специалисти от университета на щата Мичиган. В хода на изследването психолозите помолили всеки от участниците да за

2011-11-19 13:01:17
Мъжете мислят за секс по 18 пъти на ден, жените – по 10
Един средностатистически мъж мисли за секс по 18 пъти на ден, а една жена – само по 10, сочат резултатите от проучване на специалисти от университета на щата Мичиган.

В хода на изследването психолозите помолили всеки от участниците да записва мислите си на лист хартия в продължение на един ден.

След обработването на резултатите станало ясно, че представителите на силния пол разигравали в главата си секс картини по 18 пъти на ден. През останалото време те размишлявали над това какво ще ядат или кога най-накрая ще намерят време, за да си поспят.

При жените мислите за секс се появявали едва по 10 пъти на ден. За разлика от мъжете, дамите размишлявали над най-различни неща, като това къде да излязат с най-добрата си приятелка, кои обувки или парфюм да си купят и какво ли още не.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия