Пилот се заключи в тоалетната по време на полет

Пилот на самолет съвсем случайно се заключил в тоалетната, докато изпълнявал полет от Ашвил от Ню Йорк. Малко преди кацане той отишъл по нужда, но вратата на тоалетната заяла и мъжът не могъл да излезе. По това време летателната машина започнала д

2011-11-18 21:17:14
Пилот се заключи в тоалетната по време на полет
Пилот на самолет съвсем случайно се заключил в тоалетната, докато изпълнявал полет от Ашвил от Ню Йорк. Малко преди кацане той отишъл по нужда, но вратата на тоалетната заяла и мъжът не могъл да излезе.

По това време летателната машина започнала да кръжи над летището, пилотът удрял с юмруци по вратата и бил чут от един от пътниците. Той отишъл до тоалетната да види какво се случва и тогава пилотът му казал, че се е заключил и го помолил да отиде в пилотската кабина и да разкаже на останалите от екипажа какво се случило.

Когато човекът отишъл натам, останалите от екипажа решили, че е терорист и дори им се сторило, че говори с близкоизточен акцент. Вторият пилот информирал наземната служба, че на борда има терорист и че другият пилот е изчезнал.

Диспечерите веднага наредили самолетът да кацне принудително и към летището се отправили агенти на ФБР, били повикани и изтребители. В това време пилотът успял да се измъкне от тоалетната и съобщил на наземната служба, че няма терористична заплаха и всичко е наред на борда на самолета. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия