Скиор се отърва на косъм от удар с елен (+ видео)

Скиорът Марк Гизен се разминал на косъм от сериозен инцидент, който щял да се случи със заблуден елен по време на тренировка. 23-годишният швейцарец тренирал за гигантския слалом в зимния центъра Накиска, Канада. Скиорът едва ли е предполагал, че на

2011-11-17 23:13:00
Скиор се отърва на косъм от удар с елен (+ видео)
Скиорът Марк Гизен се разминал на косъм от сериозен инцидент, който щял да се случи със заблуден елен по време на тренировка. 23-годишният швейцарец тренирал за гигантския слалом в зимния центъра Накиска, Канада. Скиорът едва ли е предполагал, че на пътя му ще се появи елен, когато се спускал по пистата.

Във видеото ясно се вижда как Марк се разминава на няколко милиметра от рогатото животно, който изскача изневиделица отдясно и пресича пътя му. Оказало се, че скиорът видял животното отдалеч и умишлено намалил скоростта, за да избегне удара.

Тази част от пистата не е особено стръмна и скоростта му не е била по-висока от 65км/час. Именно това помогнало на Марк да промени скоростта си и да избегне сериозния инцидент.

Скиорът приел с хумор това, което щяло да му се случи, като дори публикувал видеото в профила си в социалната мрежа Facebook. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия