Британка свали 125 килограма (+снимки)

54-годишната британка Карол Райт бе обявена за Кралица на отслабването, след като успя да свали 125 килограма за по-малко от две години. През 2009 г. Райт получила съвет от лекарите да се отърве от излишните килограми, тъй като те са изключите

2011-11-17 13:40:58
Британка свали 125 килограма (+снимки)
54-годишната британка Карол Райт бе обявена за Кралица на отслабването, след като успя да свали 125 килограма за по-малко от две години.

През 2009 г. Райт получила съвет от лекарите да се отърве от излишните килограми, тъй като те са изключително опасни за здравето й. Докторите дори начертали мрачни прогнози за нея, според които до 2-3 години тя ще умре от инфаркт. Именно тези стряскащи твърдения убедили британката, че трябва спешно да свали излишните мазнини.

Тя се записала в клуб за отслабване, където й изготвили подходяща за нея диета и физически упражнения. След двегодишни усилия Райт най-накрая успяла да постигне препоръчваното от лекарите тегло. От 190 кг. тя станала 65 кг. и успяла да свали 68,5 см. от талията си.

„Животът ми се промени изцяло. Чувствам се нов човек. Сега мога да правя всичко онези неща, които преди не можех – мога сама да си обувам обувките, да си лакирам ноктите на краката, да се качвам по стълби и дори да тичам”, заяви в свое интервю 54-годишната британка.

Вижте снимка на Карол Райт от преди 2 години и от сега:




Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия